• Silje Victoria

  0

  Nye innkjøp

  • Publisert 28.08.2014 klokka 00:43
  • Kategori: Interiør

  Heidere!

  En liten update før jeg legger meg. Nå har jeg vasket å ryddet leiligheten..vell, mesteparten av den hvertfall. Har ikke nokk skapplass enda til å få plass til alt, men det order seg etterhvert. I helgen skal et par fra jobben komme hjem til meg å ta et par glass vin etc. så det blir koselig. På søndag skal jeg opp å treffe bebien min for aller første gang! ( les mer om det og valpen min HER )

  Jeg har også fått pakker i posten hver eneste dag hele uken, det kommer et eget innlegg med alt jeg har fått der. Gikk litt craycray på Ebay, for aller første gang, ble heldigvis billig selvom jeg kjøpte ganske mye. Tror ikke jeg brukte mer en 200,- -til 300,- maks!! Har ikke fått alt enda, så venter til alt er kommet før dere får se hva jeg har kjøpt.

  Ellers var jeg å handlet inn litt andre ting til meg selv som jeg trengte og kanskje litt ting jeg ikke "trengte" så mye. Men jeg er hvetfall fornøyd med det jeg har kjøpt og mye var veldig billig eller på salg.


  // Dusjsåpe fra Åhlens som lukter helt himmelsk! Jeg er helt forelsket i denne pluss den med jordbærlukt fra Bodyshop! Body mist og body lotion fra Vita Exclusive - Victoria's Secret. Jeg har ikke fått prøvd kremen enda, men body mist'en har fått en fast plass i veska så jeg har den til en hver tid.


  // Skål fra Nille som jeg kommer til å bruke til pynt, med kubbelys oppi eller noe. Duftbrenner/lys fra Kremmerhuset, denne er helt fantastisk! Lukter kjempegodt og akkuratt passe! Jeg syns ofte slike lukter for lite, men denne var perfekt. Det er et voks stykke som ligger oppi skålen som smelter og gir masse god lukt!


  // Termoskopp/presskanne fra Kitch´n , denne har jeg allerede brukt masse til og fra jobb. Utrolig deilig å ha en kaffe på morgenen når jeg kanskje ikke rekker frokost eller noe. For meg er det jo enklere å bare putte en kapsel i kapselmaskinen å ta med termoskoppen på vei til jobb. Store "syltetøyglass" fra Søstrene Grene, veldig greit å ha til oppbevaring av div. som for eksempel frokostblandinger som ikke har særlig fine innpakninger og som tar mer plass på kjøkkenet.

  Jeg kjøpte også en søt rosa polkadott serviett-holder fra Nille, boksåpner fra Kiwi ( haha, #budsjettlivet - syns forresten at det var dyrt) og en dritkul rosa kjøkkenvekt fra Clas Ohlson. I tillegg til alt dette har jeg også kjøpt meg et par Ilse Jacobsen støvler. Eller, jeg fikk penger tilbake av mamma etterpå, så da fikk jeg dem jo av henne! Tusentakk mamma'n min <3

  Imorgen/idag - torsdag, skal jeg jobbe sent så da tok jeg mest av ryddningen idag så jeg bare kan gå hjem å sette på plass litt toalettsaker inn i noen skap jeg har i stuen når jeg kommer hjem. Regner med at det kommer bilder av leiligheten snart, nå som jeg begynner å få ting litt på plass forhåpentligvis. Jeg vil liksom ikke vise frem leiligheten min i en dårlig tilstand, haha! Huff nå høres det helt grusomt ut her, men jeg vil bare få alt slik jeg har tenkt meg/sett for meg før jeg viser den frem til alle sammen.

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits