• Silje Victoria

  0

  Utrolig kjedelig middag

  Idag ble det ikke mye middagslaging på meg. Jeg er så utrolig trøtt og sliten idag og droppet rett og slett hele middagen! Så da ble det frokost blanding med melk og stevia i steden for. Det er jo godt det også, og ikke kjempe usunt selvom det ikke er lavkarbo.  Jeg får se om jeg lager noe bedre imorgen, men jobber til 18.00 og da gidder jeg ikke stå å lage masse mat til sent på kveld, og må tidlig i seng både idag og imorgen. Imorgen er det kurs fra 09-11 så jobb til 18.00, og har jobbhelg så da må jeg opp på jobb tidlig på lørdag. Kan heller lage noe skikkelig mat på lørdag kveld!

  Bestilte inn en del kjekke ting på gymgrossisten igår. Diet noodles med 0 karbohydrater, vitamintilskudd etc, så gleder meg til å prøve det ut også!

  Tok en rask tur innom bikbok på Foyn, kjøpesenteret jeg jobber på, og der hadde de 3 for 100 på noen varer, så fikk med meg et par pene topper! Sparte 400,- så det var jo et ganske godt kjøp vil jeg si.

   

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits