• Silje Victoria

  2

  På ønskelisten : Birkenstock´s

  • Publisert 10.08.2014 klokka 15:46
  • Kategori: Mote

  Har allerede masse på "ønskelisten" for tiden, men noe jeg virkelig har lyst på og trenger er et par nye sko, og da er det jo Birkenstock's jeg har sett på og har utrolig lyst på. De passer perfekt til ALT, og jeg som jobber som frisør trenger sko som er gode å gå i, og det er de! Jeg er litt usikker på hvilken farge jeg vil ha, egentlig en i hver men det går jo ikke!

  De hvite vil jeg ha bare med mørk såle, men fant ikke noen greie bilder av dem. Mamma og stefaren min er i Frankrike nå, reiste ned idag tidlig, så de skal kanskje lete etter et par for meg hvis de får mulighet til det! Er sikkert ikke noe spesiell forskjell i pris men kan jo hende!

  Tenkte å ta turen innom Bogart imorgen etter jobb å prøve et par så jeg får bestemt meg om hvilken farge å størrelse jeg skal ha. Er litt vanskelig å vite nå som jeg har gått ned i sko størrelse etter jeg gikk ned i vekt, så må som regel prøve ut alle sko på ny, før kunne jeg bare bestille over nett etc.

  Nå koser jeg meg bare hjemme i sofaen med koseklær og en varm kopp med cappuccino, før det blir mat hos mormor og bestefar igjen. Deilig å sleppe å lage noe hele tiden! Spesielt når jeg ikke kan fordra rester. Uansett om det er det beste jeg vet, syns jeg det er noe med at det har ligget en stund. Jeg får prøve å venne meg til det.

   

  VI BLOGGES

  Én kommentar

  Christine Støle

  10.08.2014 kl.16:38

  Har Bickenstock Arizona selv, de er utrolig gode!

  Silje Victoria

  10.08.2014 kl.17:40

  Christine Støle: så heldig du er da! Jeg må nesten få meg et par :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits