• Silje Victoria

  4

  4 kopper kaffe og nytt interiør

  God kveld alle sammen.

   

  Nå er jeg kommet hjem etter en rolig dag rundt i byen og litt andre ting. Startet dagen med en stor kopp kaffe, og hadde glemt å ta opp brød bra fryseren så ble ikke noe frokost før jeg skulle til byen. Da møtte jeg mormor og bestefar. Jeg fikk frokost og latte på Waynes før vi gikk litt rundt og kikket + handlet inn litt småting til leiligheten.


  // Deilig varm focaccia med kylling og mozzarella med salat og caffè latte på Waynes Foyn


  // Fra venstre - vin åpner, brødboks, baderoms skilt og et par skåler


  // Slik ble det!

  Etter litt handling møtte jeg pappa og Kirsti, og vi gikk å kikket litt rundt før vi satt oss ned på Bare Barista i en søt liten bakgård. Kjempe koselig plass med deilig caffè latte der også. Etter mye prat og kos gikk de hjem, og jeg ble hentet til grillmiddag hos mormor og bestefar. Deilig biff og tilbehør og kaker og kaffe til dessert, slettes ikke domt! Blir ikke mye lavkarbo på meg for tiden men jeg får ta det igjen snart. Skal gå tilbake til skikkelig streng diett etterhvert som ting faller på plass, jeg har rett å slett ikke motivasjonen til det akkuratt nå, og med alt annet som skjer er det litt vanskelig ( syns jeg hvertfall ) å ha så mye fokus på mat.  Imorgen skal det også fikses litt i leiligheten med litt måling av div ting og få satt opp rullgardin på soverommet, endelig, så da blir det litt enklere å få sove ut om morgenen.

   

  Ha en forsatt fin kveld/natt!

   

  VI BLOGGES
   

  3 kommentarer

  ewi

  10.08.2014 kl.11:11

  så mye fint :)

  Linda Taylor

  10.08.2014 kl.12:57

  Så flott :D

  Silje Victoria

  10.08.2014 kl.14:32

  ewi: takk :)

  Silje Victoria

  10.08.2014 kl.14:32

  Linda Taylor: ja kjempefornøyd med innkjøpene! :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits