• Silje Victoria

  0

  Fredagskos

  • Publisert 09.08.2014 klokka 00:51
  • Kategori: hverdag

  Heisann!

  Da var det endelig helg for meg også! Jeg har lagt meg godt til rette i sofaen og nyter en kopp varm sjokolade og en deilig skolebolle. Har fikset opp WiMp på tv'en så den er koblet opp på anlegget og jeg nyter rett og slett en rolig fredags kveld hjemme alene for en gang skyld. Deilig og bare slappe helt av med egne tanker av og til også. Spesielt nå etter en så hektisk og ny hverdag, med min første leilighet, i ny by, med ny jobb som jeg akkuratt utdannet meg i. Mye som skjer på en gang, og jeg kjente at nå var det utrolig deilig å bare få sette seg ned å bare ta inn alt som har skjedd og hva som skjer fremover.

  Kjenner at det ikke er lenge til jeg legger meg selvom jeg har fri imorgen. Er nødt å få ordnet et par ting når jeg først har muligheten til det imorgen så kan ikke sove vekk HELE dagen..selvom jeg vil det. Det får jeg ta på søndag! Skal ta en siste utpakkingsrunde imorgen og kanskje få tatt noen bilder av leiligheten hvis jeg finner laderen til kameraet, så dere endelig kan få se leiligheten min!

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger, bor i Tønsberg. Blogger om hverdag, jobb/frisør, interiør + mote og mine oppleverser og tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits