• Silje Victoria

  4

  Innkjøp til leiligheten + terrortrussel mot Norge

  På tross av utrolig fint vær idag også tok jeg meg en liten shoppingtur. Fremdeles litt sår i halsen og slapp i formen så varmen hjelper ikke så mye på det, så har ikke fått gått å trent siste uken..litt dårlig samvittighet for det, men sånn er det bare av og til. Jeg tar vitaminene mine og ingefær-te'en min og håper på at det skal gå over snart.

  En annen ting også før jeg viser hva jeg har kjøpt; noe som sikkert alle har fått med seg til nå, terrortrusselen mot Norge. Det er ikke mye jeg har å si annet enn at jeg rett og slett er utrolig redd. Mange av folka der nede i Syria ( hvor de sier trusselen kommer fra ) er jo helt ......vet ikke hva jeg skal kalle det. I tillegg skal jeg snart sette meg på ett 8 timers tog mot Oslo, noe til og med vg sier at man skal være forsiktig med. Jeg tror ikke det er noe falsk alarm denne gangen, og det at politi osv går rundt mer væpnet en normalt kan jo ikke være særlig til hjelp om noen virkelig vil gjøre et terrorangrep mot oss? Det er jo faktisk ingenting vi kan gjøre annet enn å håpe det ikke skjer. Jeg får bare slappe litt av og ikke tenke for mye på det!

  > Hva er deres tanker om det som skjer ang. terrortrusselen mot Norge?

  Over til litt hyggeligere ting; her kommer bilder av det jeg kjøpte inn til leiligheten min idag.


  1. Søte telys holdere fra Nille 2. Rosa polkadott servietter fra Kid 3. Kaffekopper fra Nille ( har allerede 2 like fra før )


  1. To STORE myke puter til nye sengen min, fra Kid  + to putevar fra Kid 2. Hvit henge-hylle til ett av klesskapene mine, fra Kid 3. To rosa pynteputer med hvitt mønster fra Kid 4. Hvitt dusjforheng med "svart tre-mønster.

  Nå er det bare 6 dager til jeg flytter for godt! Utrolig spennende. Første dag på jobb på Tango Frisør på Foyn senteret i Tønsberg er 2 august, så da er det bare å komme å sette opp time!

   

  VI BLOGGES

  4 kommentarer

  Anniken:)

  24.07.2014 kl.22:16

  Synes denne terrortrusselen er ganske skremmende, er jo en grunn til at politiet er ganske så mye mer synlige nå og at dem går ut med det i media også..

  Fint interiør og fin blogg :)

  Silje Victoria

  24.07.2014 kl.22:36

  Anniken: Helt enig..
  Tusentakk :)

  GINA

  24.07.2014 kl.23:39

  Så mye fint! Jeg tenker egentlig ikke så mye stort på det bortsett fra når jeg ser at folk tar helt av på facebook statuser, da begynner jeg og tenke selvfølgelig. Men, tar ikke sorgene på forskudd :)

  Silje Victoria

  24.07.2014 kl.23:42

  GINA: Takk! :) Det er sikkert smart! Er det at alle andre tar sånn av som skremmer meg litt også..

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits