• Silje Victoria

  4

  NYTT INTERIØR TIL LEILIGHETEN

  Startet dagen tidlig idag. Jeg kjørte først mamma til jobb kl 9 og laget deretter deilig frokost. Hev meg i dusjen og stelte meg litt før jeg kjørte ut til IKEA. Vet ikke helt hvor lenge jeg faktisk var der, men tok meg god tid og gikk et par runder. Ende opp med en stappfull handlevogn med masse fine greier! Kjørte så en tur til Tasta senteret og kjøpte meg en kaffemaskin/kapselmaskin fra Dolce Gusto, gleder meg faktisk utrolig mye til å prøve den ut. Åpner den ikke nå, for da blir det bare mer rot når jeg skal pakke alt inn i bilen så får ta det når jeg og Mina tar en roadtrip opp til Tønsberg om litt mindre en 2 uker! Da skal jeg få se leiligheten for første gang "in real life", og får endelig startet å innrede den. Satser på at jeg får fikset seng inn til før/eller når vi kommer så vi kan sove der. Ellers fikk vi sove hos mormor og bestefar, noe som alltid er kos! Har selvfølgelig mest lyst å sove i min egen leilighet nå som jeg faktisk har det da, men vi får se. Er ikke bare-bare å kjøpe seng og ramme osv som skal passe, og helst ikke koste mange tusen, for ikke å glemme at det skal fraktes på en eller annen måte også. 


  // Liten sniktitt på noe av det jeg har handlet.

  Etter å ha lempet alt dette av hjemme tok jeg turen ned til byen, og fortsatte å handle en del der. Fant masse fint på Kremmerhuset og Nille! Jeg møtte også Camilla, så hun ble med da jeg skulle fylle på Restylanen. Det gikk kjempegreit, som alltid. Nå sitter jeg med utrolig hovne lepper, men skal sitte med is på imorgen hvis det ikke har blitt litt bedre da. Pleier som regel å være værst dagen etter på meg, så vi får se! Jeg skal ned til jobben å få satt på hair extensions igjen, og gleder meg til det! Deilig å endelig få litt hår igjen selvom det ikke har vært så drit uten denne gangen. Har endelig fått litt lengde på mitt eget, men fremdeles lenge igjen før jeg er fornøyd.

  Senere på dagen ble jeg hentet av Nina og Camilla, og vi nøt resten av kvelden i bobblebad med "champis" og jordbær, og kos med lille sønnen til Nina, Liam Alexander som bare blir større å større. Kommer til å savne kosestundene med lille nurket så ufattelig mye!

  Nå må jeg sove! Trøtt å sliten og gleder meg vell litt for mye til å få ordnet håret!

   

  VI BLOGGES

  4 kommentarer

  smileynr1

  03.07.2014 kl.00:56

  Så ut som du hadde handlet masse fint :) alltid gøyt å innrede egen leilighet :)

  Silje Victoria

  03.07.2014 kl.00:58

  smileynr1: Ja nå gleder jeg meg masse til å få få satt ting på plass! :)

  smileynr1

  03.07.2014 kl.01:02

  Ja det skjønner jeg godt :D

  Jeanette =)

  03.07.2014 kl.09:25

  Flott innlegg! :)

  Vil du ha gratis wrap fra itworks? Lik min facebook side og legg igjen en kommentar.

  Denne wrappen kan brukes fra halsen og ned, hvor du vil. Innstramming, toning av opp strammende altså full kroppsforming! Kan brukes til alt, få synligere muskler. Fantastiske bilder ligger ute på siden, du bare må se!!! :D

  Produktet er laget av 100% naturlige ingredienser. (trykk på bildet)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits