• Silje Victoria

  0

  KORT HÅR OG LANGE NEGLER

  • Publisert 18.06.2014 klokka 23:46
  • Kategori: hverdag

  Hei dere.

  Nå er det en stund siden men har vært så utrolig utslitt etter fagprøven og stått travelt på jobb. I tillegg begynner jeg å stresse litt med at jeg fremdeles ikke har fått leilighet i Tønsberg. Utleierene skal være så vanskelige å krever at jeg skal fly inn for å treffe dem. Det har da ikke jeg råd til hvis jeg skal fly frem å tilbake for å se på leiligheter i Tønsberg annenhver dag. Tid har jeg heller ikke for jeg er jo i full jobb ut denne måneden. Krysser finger å tær for at noen er litt forståelsesfulle og heller kan skype'e eller noe om de vil se/treffe meg.

  Anywayyyyys.. Jeg har tatt ut extensionsene mine nå, og venter egentlig bare på at noen på jobb har tid til å sette i nye. Jeg har selv stått med fulle lister så har ikke hatt mulighet til det enda. Må si det er litt deilig også, slepper å stå 1 time å føne håret og 1 time å glatte å krølle. Ting tar plutselig mye mindre tid. Ikke bare har jeg fått ordnet håret mitt men har også fått fikset opp neglene mine og valgte og ikke klippe de så langt inn som jeg pleier siden jeg ikke skal jobbe mer en et par dager til. Så nå har jeg kort hår og lange negler!


  // Camilla og meg // Jeg fant ikke ett eneste bilde der dere virkelig ser at jeg har tatt ut extensionsene utenom dette som heller ikke viser det så godt men dere ser hverfall at det er mindre hår en normalt, HAHA! Bildet er fra helgen som var, jeg tok kvelden rolig siden jeg egentlig har sluttet å drikke, så det ble en hyggelig kveld med kjekke folk! 

  Utenom alt annet som foregår, har jeg også ganske mange andre småplaner. Jeg har noen tattoveringer jeg har tenkt på lenge som jeg vurderer å ink'e på kroppen, jeg vil også ta nytt hull i navlen men finner aldri en tid som passer, da jeg som regel skal trene og ikke vil droppe den for en piercing..eller at jeg rett å slett har jobbet masse kvelder og piercing studioene stenger før vi gjør. Jeg har også ny time til å fylle i restylane i leppene i starten av juli, men kjenner jeg er litt sur rett å slett fordi hun jeg har pleid å gå til fra starten av har sluttet, og fikk verken beskjed eller ny time. Så jeg måtte selv ringe inn og sette opp på ny hos noen helt andre. Heldigvis fikk jeg %'ene jeg skulle uansett, men liker ikke helt tanken på at noen helt fremmede skal stikke meg i trynet uten å vite hva jeg pleier å gjøre. For det vet ikke jeg. Som regel gjorde hun jeg gikk til før det hun syns var best og det har jeg vært utrolig fornøyd med. En venninnde av meg måtte gjøre det samme så jeg får høre med henne hvordan det gikk. Jeg har masse andre ting jeg vil også, men har faktisk ikke hatt tid til noe som helst.

  Nå har jeg heldigvis snart frihelg så da skal jeg få tid til å ordne litt småting håper jeg!

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits