• Silje Victoria

  4

  EN SÅNN DAG

  Idag har jeg virkelig ikke orket å gjøre noe som helst. Jeg var en tur innom jobb med ene kollegaen og farget, klippet og øvet på en festfrisyre jeg skal ha på henne på fagprøven, men utenom det har jeg kun sittet hjemme i sofaen. Burde jo ta nytte av det fine været men føler meg rett å slett ikke helt bra idag. Varm og klam, vond hals og kjempetrøtt. Håper virkelig ikke jeg blir syk nå rett før fagprøven!!!! Stapper nedpå med alle vitaminer jeg finner og krysser fingrer å tær på at det bare er litt halsbrann eller noe. Jeg la meg utrolig tidlig til å være meg igår også, og tror jeg skal gjøre det samme idag.

  Fikk så lyst å lage en kopp varm te nå så halsen blir litt bedre, men er så utrolig varmt her at det fristet ikke så mye alikevell..what to do?

  Vurderer å ta en tur ned til solariummet senere, hvis de har åpent idag, og få litt sol på kroppen, men vet ikke om jeg orker det en gang. Vil egentlig bare legge meg med en gang, haha. Middag ble også droppet idag, glemte såklart å gå i butikken igår, kjøleskapet er tom og jeg er nesten helt blakk så da hoppet jeg rett og slett bare over hele greia, har heller ikke lyst på noe mat, drit lei det også! Huff...gleder meg til lørdag, da skal jeg ha et cheatmåltid så tror det blir laks og pasta med grønnsaker!! Tror det er første gang i mitt liv at jeg GLEDER meg til fiskemiddag.   EDIT: 21.30 hev på meg shortsen, åpnet veranda døren og alle vinduer i nærheten og har kokt meg både te og egg litt middag/kvelds! God kveld videre :)

   

  VI BLOGGES

  4 kommentarer

  Linda - Frisørlærling

  29.05.2014 kl.20:34

  Kjedelig med sånne dager hvor alt bare er dritt :-/ Håper virkelig du holder deg frisk til fagprøva!

  Silje Victoria

  29.05.2014 kl.20:48

  Linda: Ja!! tusentakk, det håper jeg også :o

  anneting

  29.05.2014 kl.21:01

  Uff, så kjedeleg! Håpar du kjeme deg fort! God bedring =)

  Silje Victoria

  29.05.2014 kl.21:26

  anneting: Tusentakk!! :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits