• Silje Victoria

  5

  LANGHÅRSOPPSETT OG BIG HORN DATE

  • Publisert 27.05.2014 klokka 22:28
  • Kategori: Hår

  Hei dere! 

  Etter øving på både skole å jobb fra morningen av, gikk jeg og Camilla på date på Big Horn i byen. Har aldri vært der i Stavanger før, men det var utrolig god mat! Deilig å sleppe å lage mat selv for en gang skyld! Jeg ville egentlig ha Cæsar salat, men det hadde de ikke så da ble det biff idag også selvom jeg laget det selv igår! Fikk salat på siden fordi jeg ikke spiser potet så noe salat fikk jeg da! Bestilte også aspargesbønner, løk og sopp.


  Her er noen bilder av hvordan det ble etter første øving på oppsettet! Må hardkjøre på oppsettet frem til svenneprøven men dette skal jeg klare! Nå nermer det seg virkelig og jeg kjenner at det skal bli deilig å bli ferdi med det!

  Jeg skal opp tidlig imorgen også og ut til skolen for å gå igjennom klipp og farge oppgaven! Så da får jeg den også helt klar, og deretter skal jeg gjøre dokumentasjonen og bilder osv klare slik at jeg kan slappe litt av på torsdag, for da har jeg fri! Jeg skal alikevell inn til jobb den dagen for å farge å klippe Janne ( kollega ) som skal sitte modell i en festfrisyre, men det tar ikke så lang tid. Jeg får øvd på hennes frisyre også da, så det passer bra! Øver nok mer på langhårsoppsettet da også( det på bildet over ) .

   

   

  VI BLOGGES

  5 kommentarer

  Ingrid

  27.05.2014 kl.22:29

  Ble veldig fint! Kommentere tilbake?

  Silje Victoria

  27.05.2014 kl.22:31

  Ingrid: Tusentakk :)

  Irene

  27.05.2014 kl.23:02

  Big Horn har mye god mat :)

  Livslife

  28.05.2014 kl.01:20

  Kjempefint :) Ha en super kveld :)

  Silje Victoria

  28.05.2014 kl.10:30

  Livslife: Tusentakk! Samme til deg :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits