• Silje Victoria

  0

  MONDAY 120514

  Da var det mandag igjen, og heldigvis har jeg fri idag! Startet dagen min med 20 minutt i solariumet, deilig å endelig få litt farge på kroppen, før jeg handlet inn mat for litt av uken. Guri-malla så dyrt alt er, men da er jeg hvertfall forberedt til jeg flytter ut. Jeg vet det finnes sånn tilbuds-app på mobilen så du kan se alle de forskjellige tilbudene butikkene har, så tror jeg må få meg den for resten av måneden. Vet at en del lurer på hva man spiser å handler når man går på #lavkarbo så da legger jeg ut et bilde av maten jeg handlet idag. Husk at dette er bare for noen av dagene, kan ikke spise alt dette hver eneste dag, men orket ikke handle inn alt idag. Jeg handlet også wienerpølser og biffstrimler men de hadde jeg allerede lagt vekk! Har fryst ned pølsene for det skal jeg ikke ha så mye av, og blir nok biffstrimler + fløtesaus med sopp og løk imorgen, så jeg får finne på noe annet å lage de andre dagene. Tok et par pølser og tomater til middag idag siden jeg ikke hadde så mye tid til mat mellom alt sammen, så orket ikke bruke så lang tid på det. Gjerne kom med forslag til mat resten av uken!


  // har fremdeles sykt dilla på iskaffe, og når rema 1000 har tilbud, klarer jeg ikke la være!

  Da jeg kom hjem fikk jeg laget meg litt frokost, før jeg gikk på trening. Jeg har fått testet ut Ripped Freak pillene en stund nå, og jeg mener hvertfall de fungerer bra! Svetter helt sykt mye på trening, men det er vell bare bra..? Ble mest trening på mølla og litt mage idag, så får se om jeg får trent litt hardere imorgen kveld. Etter trening og litt oppfreshning i dusj etc, kjørte jeg å hentet en kompis på madlaleiren (?militær-basen? i Stavanger) Fant ut at vi skulle leie en film, så da ble det Carrie, den var gørr, så for dere som ikke har sett den, så er den ikke verdt det heller. Nå sitter jeg bare å slapper av forran tv'en alene, med Oblivion og litt digg. Jeg jobber kveld imorgen så slipper å stå opp veldig tidlig, så det er deilig, etter en uke liggenes syk. Både hånden og halsen min er mye bedre, men fremdeles ikke helt bra. Skal til behandling med hånden om ikke så lenge, så får håpe det hjelper!


  // Oppskjært Atkins bar er et godt tips til de som fyser på noe, eller bare vil kose seg! ( lavkarbo )

   

   

  VI BLOGGES

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits