• Silje Victoria

  6

  Sverigetur og roadtrip hjem til Stavanger

  • Publisert 23.04.2014 klokka 23:39
  • Kategori: Reise


  Heidere. 

  Ble plutselig lenge siden igjen. Trøtt etter kjøreturen hjem på mandag, men ble en liten strandtur med Camilla og Mina og fikk tatt noen nydelige bilder på solastranden. De kommer lenger nede. Først og fremt må jeg snakke litt mer om Tønsberg turen. Sist jeg blogget skrev jeg at jeg skulle på sverigetur og ut på byen i #Tønsberg på kvelden. Begge deler gikk kjempefint utenom at vi ikke fikk kjøpt alkohol, verken på sverigebåten eller på #Norbysenteret fordi de har tydeligvis 20års aldersgrense på ALL alkohol utenom øl..og det kan jo ikke jeg drikke på lavkarbo. Dette fant vi såklart ut når vi sto og skulle betale på "tax-free'en" på båten da dama bak kassen spurte om legitimasjon. Drit flaut, måtte jo sette vekk en svær korg full av forskjellig drikke. Følte oss som små drittunger som prøvde å lure dem... Vi hadde hvertfall nydelig vær med oss og koste oss masse.
  Jeg fikk handlet inn en boks med #questbar som forresten ikke var så godt som folk skal ha det til, og på lavkarbo kan jeg jo ikke ha mer mat enn den på en dag uten å gå over grensen..så fatter ikke helt hva folk skryter over, menmen. Kjøpte også inn "cola" fra #Celsius som var så god som forventet. Jeg drikker jo ikke cola zero o.l, og forventet ikke at celsius sin skulle være like god som zero eller light men den var faktisk helt grei! Anger på at jeg ikke kjøpte flere. Jeg kjøpte også med meg en stor boks med #RippedFreak (faktisk siste boksen de hadde inne) Gleder meg til å prøve dem, skal kanskje på trening etter jobb imorgen så kanskje jeg skal ta en når jeg står opp; det står at du skal ta en pille på tom mage når du står opp, i motsetning til #RippedHardcore som jeg har brukt fra før som skal tas 30min før trening med mat. Kjøpte to ruller snus siden jeg prøver å slutte å røyke og en ny flaske foundation, samme som alltid. Jeg fikk også tak i en bluetooth tilkobling til bilen så vi kunne høre på spotify, heldigvis fungerte den STRÅLENDE så hjemturen til Stavanger gikk dritfort, vi sang for full hals hele strekningen hjem!

  Byturen gikk også strålende. Vi gikk først på vorsh langt utpå Nøtterøy hvor vi ble kjent med masse kjekke østlendinger som syntes det var veldig stas med besøk fra Stavanger, hehe! Så da koste vi oss med biljard spilling og bra musikk før vi kom oss inn til byen. Vi, hvertall jeg, hadde ikke forventet stort av det ENE utestedet vi kunne gå på, men jeg må si jeg er positivt overrasket. Kjempebra plass, med masse mennesker og STORT areal, to eller tre etasjer (tror jeg det var), bra musikk og hyggelige folk. Så dette kan jeg leve med!! Kl 3 stengte de også så det var jo heller ikke dumt, i motsetning til her i Stavanger hvor alle 18års plassene stenger kl halv to-to. Vi gikk en stund før de stengte, tror jeg, følgte ikke så mye med på klokken, men da gikk vi til en plass som heter Spicy, hvor jeg ble spandert på med kebabtalerken ( lavkarbo ofc ). Vi ble sittende der ganske lenge fordi vi egentlig skulle bli hentet av noen Marte( barndoms-venninnen min fra Tønsberg ) kjente, men de kom aldri så vi fikk tak i en taxi å spanderte på den sammen med en annen helt random som skulle samme vei.

  På søndagen lå vi egentlig ganske slått ut begge to, men var ikke noe dårlige takk og lov! Vi tok en liten tur opp til farmoren min, Mimmi. Godt å se henne igjen, kjenner at det blir godt å komme litt nermere resten av familien når jeg flytter!! Blir altfor lenge mellom hver gang. Har forresten fremdeles ikke hørt noe om jobbintervjuet enda, men krysser finger fremdeles! Har så utrolig lyst på jobben!!!! Utpå dagen ble det påskelam til middag, jeg er ikke noe speiselt glad i lam, så ble rett og slett litt dårlig, var sikkert en liten blanding av en sen kveld dagen før og at jeg ikke syns det er noe godt. Så jeg måtte ned å legge meg litt etter maten og ble vel egentlig liggende resten av dagen. Kanskje jeg fikk i meg noe jeg ikke tåler også, for jeg pleier ikke være så følsom, verken med eller uten bakrus.

  Turen hjem på mandag gikk som sakt fint, vi kjørte i 12 tiden og var hjemme i Stavanger i 18-19 tiden. Det var helt nydelig vær ute hele turen, så satt med vinduene nede og bare koste oss. Stoppet på veien og fikk i oss litt mat og fortsatte videre. Vi byttet på å kjøre i Kristiansand slik som vi gjorde sist gang. Da vi var fremme i Stavanger var solen fremdeles oppe så vi bestemte oss for å gå en tur på Solastranden. Vi fikk tatt noen nydelige bilder, så her kommer noen av dem.

  Vi gikk en liten tur igår også, men da var det litt overskyet og ble ikke like fine bilder. Men deilig er det uansett! Å kunne gå tur ute så sent uten at det er bekkmørk og kaldt. Har savnet å kunne gjøre det kjenner jeg. Gleder meg til sommer og sooool.

   

   

  Hva har dere gjort i påsken?

   

  VI BLOGGES

  6 kommentarer

  theresekristina

  23.04.2014 kl.23:47

  Så flotte bilder :) Såg veldig koselig ut!

  Merete

  23.04.2014 kl.23:53

  Så ut som noen fine dager!

  Silje Victoria

  23.04.2014 kl.23:58

  theresekristina: Takk! Ja det var det :)

  Silje Victoria

  23.04.2014 kl.23:58

  Merete: Ja, vi hadde det helt supert!

  camz

  24.04.2014 kl.00:41

  Eg stoooooor koste meg på tur me deg babe! :*

  kunne iche hatt ei bedre kjøre buddyyyy! Haha

  Loveyou!

  Silje Victoria

  24.04.2014 kl.10:35

  camz: det e godt! Loveyou:*

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits