• Silje Victoria

  8

  Vellykket

  • Publisert 17.04.2014 klokka 15:55
  • Kategori: Reise

  Hei dere!

  Da er jeg tilbake på bloggen igjen! Det ble plutselig masse tull hjemme i Stavanger med bilen til mamma som ble/er ødelakt, men vi fikk fikset opp i alt til slutt med leie bil. Vi startet kjøreturen hjemmeifra i 15-tiden på onsdag etter jeg var ferdig på jobb, og var fremme i Tønsberg i 23-tiden. På veien tok vi en liten spisepause på "Lyngdal Inn" og et par kaffe-pauser på veien. Når vi var hallveis ( Kristiansand ) byttet vi på å kjøre, så da kjørte jeg resten av strekningen til vi var fremme. Da vi kom frem satt vi å snakket litt med mormor å bestefar før vi gikk å la oss etter en lang dag. Så kjøreturen opp var veldig vellykket selvom dagen var ganske stressende til å begynne med.

  Dagen idag har også vært veldig vellykket! Vi sto opp tidlig og stellet oss og fikk i oss frokost. Vi kjørte ned til byen der jeg skulle på jobbintervjuet og det kunne vell ikke gått bedre! Thomas, som jeg da var på intervjuet med var utrolig hyggelig, og om jeg får denne jobben gleder jeg meg til å jobbe med han som ny sjef! Virket som han hadde utrolig mye han ville lære vekk og han var veldig forståelsesfull angående læretiden og at jeg er helt fersk utlært når jeg begynner hos dem. (hvis jeg gjør det da) Jeg krysses fingerer å tær og håper at dette skal gå min vei! Da er det bare leilighet som gjenstår, og har allerede funnet meg en jeg kunne tenkt meg å bo i. Spørs når de vil leie ut.   Nå ligger jeg og Camilla å slapper av i sengen, utrolig slitne begge to. Senere ikveld, etter middag, skal vi en tur ned på kinoen å se Divergent. Det blir nok kos! Jeg er redd jeg kanskje kommer til å skeie litt ut av dietten min i dag/i påsken, for første gang siden jeg begynte i januar!!! Jeg har vært så utrolig snopesyk de siste dagene, aner ikke hva som skjer! Blir gal snart. Så det kan hende det blir en liten sjokolade eller baconchips...jeg skal prøve å la være men nå er jeg faktisk dritt lei, og vil egentli bare trykke i tryne alt jeg ikke har fått spise di siste fire månedene. Det kan vel ikke ødelegge med en liten utskeiing?

   

  Vi blogges

  8 kommentarer

  Vildegunn

  17.04.2014 kl.15:59

  Kjempefine bilder!

  Fin blogg du har :)

  Ta gjerne turen innom våres blogg^^

  Silje Victoria

  17.04.2014 kl.16:01

  Vildegunn: Tusentakk! :-)
  Det skal jeg gjøre :)

  Eline Hansen

  17.04.2014 kl.17:01

  Nydelige bilder !❤

  Hadde satt pris på om du kunne sjekket ut min blogg !❤

  Silje Victoria

  17.04.2014 kl.17:15

  Eline Hansen: tusentakk!:-) det kan jeg.

  Charlotte Tunes

  17.04.2014 kl.20:16

  Koselig bilder! En liten utskeiing tror jeg ikke skader. Jeg holder meg ganske greit unna snoperier, men det er jo påske av en grunn, hehe! Lov å unne seg litt, bare det er i moderate mengder :-D Kos deg!

  rita johannessen

  17.04.2014 kl.20:34

  Kjempefine bilder !! Ha en finfin kveld:)

  Silje Victoria

  17.04.2014 kl.20:46

  Charlotte Tunes: Takk! :-) ja nå har jeg vært å "snopet" på Shell! Blir LANG tur imorgen. Ha en super påske:)

  Silje Victoria

  17.04.2014 kl.20:47

  rita johannessen: tusentakk! Ha en kjempefin kveld du også:)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits