• Silje Victoria

  3

  KOS

  Hei dere! 

  En liten update. Jeg ligger fremdeles syk, og kom meg ikke på jobb idag heller. Jeg har heldigvis fått noen tabeletter som skal hjelpe mot kvalme så jeg kommer meg på jobb imorgen og lørdag! Jeg håper jeg blir frisk til lørdag uansett for da skal jeg egentlig i 20års dag til Camilla (ei god venninne) og hadde vært dødskjipt å gå glipp av den! Jeg kommer ikke til å gå hvis jeg ikke føler meg bra, for sånn jeg har hatt det de siste dagene går det ikke an å nyte noe som helst, med eller uten piller! Så krysser finger for at jeg skal bli frisk, helst NÅ.  Noe jeg har fått dilla på etter jeg begynte på lavkarbo er kaffe (m/fløte såklart), vet ikke helt hvorfor fordi jeg har aldri vært noe spesielt glad i kaffe før men nå drikker jeg det for å roe ned søtsuget og det ødelegger jo ikke for dietten heller. Jeg var i butikken i ettermiddag også for å handle inn til jobb imorgen. Vi har en ordning der alle kjøper inn "fredags kos" en fredag hver. Så da blir det nøtter og grønnsaker + dip til dem! Handlet inn litt småtterier til meg selv også, siden jeg har hatt lyst på noe godt kjempelenge, kjøpte jeg Atkins bar som smaker nesten helt likt som Bounty, å det funker for meg. Den er heller ikke veldig farlig for dietten siden det er en lavkarbo bar, men er litt for mange kabo i den til at jeg kan ha sånne hele tiden.

  Jeg byttet min tur med "fredags kos" med  den ene kollegaen min siden min tur egentlig var neste uke, men da har jeg jo FERIE!! Det blir deilig. Jeg skal inn til Akademi Klinikken og fylle i #restylane i leppene neste fredag men skal kanskje ringe å høre om jeg kan flytte den til tidligere i uken så leppene ikker er så hovne hvis jeg skal ut i helgen. Venninnen min har termin neste uke også, så blir sinnsykt spennende å se om noe skjer på den fronten! Jeg håper det, kan nesten ikke vente til å få treffe lille nurket.

   

  Vel, nå skal jeg bare slappe av med kaffe og "godis" og kose meg med føste episode av Pretty Little Liars siden så mange av dere leserene anbefalte den! 

  Vi blogges


   

  Husk at dere kan følge meg på facebook, trykk HER + like siden for oppdateringer og flere bilder

  3 kommentarer

  Marita Alise

  21.03.2014 kl.07:22

  God bedring og kos deg med PLL :D Masse å glede deg til^^

  Silje Victoria

  21.03.2014 kl.10:02

  Marita Alise: tusentakk :-D ja det var jo dødsspennende!!

  Marita Alise

  21.03.2014 kl.10:33

  Hehe, bare gled deg til siste sesong :D

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits