• Silje Victoria

  6

  Trening, solarium og lavkarbo-mat

  Hei dere!

  Ville bare si takk til alle dere som kommenterte så utrolig hyggelige kommentarer på sist innlegg! Jeg setter stor pris på det alle skrev og dere gir meg mer motivasjon til å klare dette. Dere som ikke har sett FØR og NÅ innlegget kan trykke HER for å komme direkte til innlegget.Love you guys!

  Så til det jeg egentlig skulle blogge om! Startet dagen med en deilig frokost: tyrkisk youghurt med litt bringebær, og 2 #oopsies, 1 med rekesalat og en med ost. Tok også 1 ripped hardcore ( fra #gymgrossisten ) siden jeg skulle på trening etter frokost.

  Jeg og Mina var på trening i 1 1/2 time ca. Vi trente mage, litt rygg og var på mølla i 30 min med en runde tabatha timer og 20 min med 15 incline + 3,0 speed og økte på farten til 4,0 på slutten. Det er utrolig mye tyngre en du tror. Var ekstra tungt idag kjente jeg. Var litt trøtt å svimmel i tillegg.

  Etter en god treningsøkt gikk jeg å tok sol og tok også en tur i butikken handlet masse deilig mat! Så idag blir det røkt laksesalat. YUM og kanskje litt eggerøre..får se.

  Laget lunsj når jeg kom hjem. 1 lunsjkake, 1 kokt egg, litt "gaffelbiter" og ruccula. Fyfaen jeg elsker #lavkarbo , det er så sinnsykt mye god mat!!!

   

  Vi blogges!

  6 kommentarer

  Pernille Olsen

  03.03.2014 kl.17:41

  Jeg tok meg min frihet og sjekket det gamle innlegget ditt, og så flink du er! Jeg har slitt med motivasjon etter ferien, men der ga du meg virkelig et spark i baken for å si det pent. Jeg blir så motivert av å se andres resultater, og jeg må bare si at det er tøft av deg å legge ut slike bilder, jeg skulle ønske jeg turte det samme.

  Stå på! =)

  Benedicteee

  03.03.2014 kl.17:48

  nå ble jeg sulten! det så veldig godt ut :)

  Silje Victoria

  03.03.2014 kl.17:53

  Pernille Olsen: tusenhjertelig! Såbra!! Det var det som var litt av meningen med innlegget for det hadde gitt meg masse motivasjon om jeg slet med det akkuratt nå. Så det er bra det hjalp. Var ikke sikker på om jeg skulle gjøre det, men vet at for meg hjelper det ikke å se på mennesker som ikke har 1 gram fett på kroppen og har klart ett eller annet. Da gir jeg nesten opp.

  Det skal jeg, du også!! :-)

  Silje Victoria

  03.03.2014 kl.17:53

  Benedicteee: hehe! Var kjempegodt :-D

  Studentdiary

  03.03.2014 kl.18:52

  Deilig! Hvor har du klokken fra?:-)

  Silje Victoria

  03.03.2014 kl.19:05

  Studentdiary: kjempe! Klokken kjøpte jeg på intersport i Stavanger til 799,- vet det går ann å bestille på forskjellige nettsteder også :)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits