• Silje Victoria

  1

  Morsdag!

  • Publisert 09.02.2014 klokka 17:30
  • Kategori: hverdag

  Hei dere! Tar bare en liten update for dere nå kjapt mens middagen står å godgjør seg.
  Fredag: skulle på trening men fant ut i siste liten at Elixia stenger kl 20.00 altså når jeg stengte salongen for kvelden. Det ble da bare en rolig kveld i sofaen med Camilla.

  Lørdag: jobb fra 10-16 og så gikk jeg på trening. Var hjemme i 18-tiden og laget en deilig thai suppe! Sunt, godt og enkelt. Senere på kvelden var jeg med Camilla og Nina, vi kjørte ei venninne videre på fest, og det tok som tid! Fikk feil adresse og kjørte feil et par ganger men vi fant frem til slutt. Resten av kvelden så vi på film og bare koste oss. Deilig med en edruhelg nå.

  Idag: såv jeg lenge og har vell egentli slappet av i sofaen i hele dag. Haha... Jeg er kjempetrøtt, aner ikke hvorfor. Vi skal ha. Komle til middag idag, gleeeeder meg! Senere skal jeg kanskje gå en tur med Camilla, får se hvor sent middagen blir. Ellers har jeg invitert mamma med på Egon imorgen, hvor jeg skal spandere. Så får håpe det passer får henne med jobb Osv. Jeg jobber kveld selv så jeg regner med at det går greit.


  #mobilinnlegg

  Vi blogges

  Én kommentar

  cimoreli

  09.02.2014 kl.17:32

  kjempefinte bildet kan du kommentaren til baken til morsdag

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits