• Silje Victoria

  0

  Le Jour des Crêpes

  Hei søtinger!

   

  Guess what! Idag er det fransk pannekake dag ( Le Jour des Crêpes / The Day of the #Crêpes eller National Crêpe Day ) Whatever floats your boat.. Poenget mitt her er jo da såklart at fordi stefaren min er 100% franskmann fra #Paris, så ble det Crêpes på oss ikveld. Kjente det var godt med litt usunn mat etter å ha passet masse på hva jeg skal spise og ikke. Jeg fikk masse gode gamle minner fra når jeg var mindre, da laget han Crêpes hele tiden, og det var like stas hver gang! Spesielt når jeg fikk lov å ha litt Nutella inni "pannekaken". hehe!


  Jeg følte jeg kunne unne meg litt sukker inni Crêpes'en fordi jeg faktisk har klart å ikke bare holde vekten min nede etter #sykehusdietten, men jeg har faktisk gått ned -2kg ekstra etter de -5kg jeg tok av under dietten!! Jeg hadde ikke regnet med det og var egentlig veldig klar for å bli skuffet, men der tok jeg altså feil. Imorgen skal jeg opp tidlig på kjøretime så skal jeg på personlig trener time på #Elixia. Det blir bra tror jeg, da får jeg satt opp et treningsopplegg som passer best til hva jeg vil oppnå. Gleder meg! 

  Ha en kjempefin søndagskveld dere!

  Vi blogges

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits