• Silje Victoria

  5

  Sykehus dietten - oppskrift og bilder

  Heisann.

  Som jeg sa tidligere skulle jeg kanskje begynne på en #detox / #slankekur imorgen, og det bestemte jeg meg tilslutt for å gjøre. Så etter jobb gikk jeg å handlet for det ble verken tur eller bowling fordi hun ene ikke orket alikevell. Da fikk jeg også tid til å lage mitt siste måltid før dietten og lage klar suppen. Til middag hadde jeg fullkornsris, kyllinglår, kylling 'bretagnesaus' og tomater, det er dritgodt så det må dere prøve en gang. 

  Tenkte jeg kunne skrive hva dere trenger hvis dere vil prøve den selv. Jeg har flere detaljer skrevet ned på ark om akkuratt hva du skal spise hver dag og hva du IKKE kan spise å drikke under dietten. Jeg legger ikke ut dette med mindre det blir forespørsel etter det.  Kutt opp alle grønnsakene og ha i en kjele med 2,5liter vann. PS: bruk den største kjelen du finner, det tar mye større plass en du tror. Du skal tilsette 16 terninger buljong, så jeg brukte 12 terninger med kjøttbuljong for å få litt mer smak og 4 terninger med grønnsaksbuljong( fordi det ikke var mer kjøttbuljong ) du kan selv velge hvilken buljong du vil bruke. Itillegg skal du ha 2ts salt og 1ts pepper. Du kan krydre suppen når du spiser, men jeg tror det skal være ganske så mye smak i den fra før etter alle de buljongene. Suppen skal småkoke i ca. 1 time, du ser det litt an på grønnsakene. Heldigvis er det ikke bare suppe hver dag! Den lukter litt...funky....får håpe den ikke smaker det også.

  Jeg håper virkelig at jeg ser resultater av dette for jeg tror ikke det blir så lett som det kanskje virker nå. Jeg skal begynne første dagen på dietten imorgen, så vi får se hvordan det går. Jeg har prøvd en #diett og to før men har aldri klart å fullført, men denne gangen SKAL jeg klare det. Wish me luck!


  Hvis dere vil få hele "bruksanvisningen" på sykehus dietten så gi beskjed i kommentarfeltet så skal jeg få ut hele ukesmenyen og all informasjonen dere trenger for å fullføre dietten, iløpet av imorgen. 

  ♡ Vi blogges pepz 

  5 kommentarer

  Marita Beate

  10.01.2014 kl.00:30

  Uff, sykehusdietten er utrolig kjedelig.. Du blir veldig fort lei suppe. Hehe. Da jeg gikk på den gikk ned jeg nesten 10 kilo på to uker, men da jeg startet å spise vanlig lavkarbo mat gikk jeg opp igjen dessverre, men hvis gjerne resultat. Og lykke til :-)

  Silje Victoria

  10.01.2014 kl.00:49

  Marita Beate: Ja har hørt det, men trenger en kickstart! Så håper dette går som det skal. Tusentakk :)

  Karianne

  20.01.2014 kl.12:44

  ja, legg ut :) eventuelt send det på mail til meg ;)

  Silje Victoria

  20.01.2014 kl.14:37

  Karianne: jeg kan lage et innlegg senest imorgen! Skal skrive om mine erfaringer og resultater også. :)

  Silje Victoria

  21.01.2014 kl.23:15

  Karianne: Nå har jeg laget et innlegg med alt du trenger å vite for å gå på dietten: http://ziggy.blogg.no/1390342382_sykehusdietten_trinn_.html

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits