• Silje Victoria

  0

  Sunn helgekos

  Noen ganger har du lyst på noe godt, eller trenger bare noe å tygge litt på. Jeg blir spesielt slik i helgene, og da er det jo supert når det finnes sunne ting du kan kose deg med. Her er en liten #howto på wrapsene mine. Jeg brukte under 30min på å lage sammen alt dette. Hvis du får med deg en veninnde er det også en koselig ting å finne på en kveld og da går det enda fortere.

  1. Smør et tynt lag med philadelphia naturell light, den med gressløk smak er også god å bruke, oppå vanlige tacolefser/vestlanslefser/lomper; dette kommer helt ann på hva DU liker best. ( PS: kan fort bli for mye smak av kremostene med ting i f.eks den med hvitløk, ikke godt, syns jeg hvertfall ) Så legger du oppå en grei mengde ruccula salat, jo mer jo bedre syns nesten jeg. Jeg liker også å hive på litt vårløk og gressløk.

  2. Legg pålegget/kjøttet/fisken du vil ha på over stripen med salat. Jeg brukte strandaskinke og krydret kalkunskinke denne gangen. Det er også godt å bruke røkt laks/ørret med litt senneps-saus på.

  3. Rull lefsen godt sammen og pass på at du ruller med maten riktig vei! Se på bilde nr.2.

  4. Skjær lefsene opp og nyt! Jeg skjærte opp litt grønnsaker på siden itillegg. Dippen: 1 boks ekstra lett rømme og en pose holiday dip.

  ♡ Ha en super fredagskveld alle sammen! Og gratulere så masse med dagen til søte pappa'n min ♡

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits