• Silje Victoria

  4

  Et nytt kapittel i mitt liv og mine mål for 2014

  • Publisert 03.01.2014 klokka 00:20
  • Kategori: Reise

  Nå er vi i 2014 og vi kan starte med blanke ark. Alle lager seg nye nyttårsforsett, eller prøver på gamle som ikke ble fullført. Jeg ser frem til masse reising, nye opplevelser, møte nye mennesker og masse mer! Jeg gleder meg til alt som skal skje!

  Min "bucketlist" / ting jeg vil oppnå iløpet av 2014

  ♡ Jeg skal blogge mer en jeg har gjort i det siste, men har ikke hatt tilgang til data, og mobil-innlegg blir ikke like bra, så det beklager jeg.


  ♡ Jeg har også bestemt meg for å prøve å leve sunnere, så målet nå er å ikke spise noe snop å digg ( chips, sjokolade osvosv ) men har bestemt at brus skal jeg få lov til. Har også lastet ned en app som heter #Lifesum som jeg prøver ut litt, virker ganske bra. Den er gratis itillegg, men man må betale litt i måneden hvis du skal ha tilgang til alle tingene du kan gjøre på appen. Siden jeg har fredags kos på jobb imorgen blir det da grønnsaker og "sunn" dip med ekstra lett rømme og holidaypulver + tapas wraps med spekeskinke/krydret kyllingpålegg med ruccula osv. Skal stå opp litt tidligere en planlagt imorgen for å lage wraps, da smaker de best! 
   

  ♡ Jeg skal kvitte meg med alle klærene jeg ikke bruker, også de som jeg har "planer om å passe inn i om -20kg." Jeg får heller spandere nye bukser og topper når jeg når målet mitt! Hvis den opprydningen går som planlakt skal jeg ta en opprydning i alle sminke/hår/hud/negle produktene jeg har liggenes. Jeg har ikke startet med shopping enda, utenom en ny ansiktsprimer fra #Shiseido og rens+krem fra #Vichy. Skulle egentlig kjøpe #Ibuki ansiktskremen til Shiseido men hadde rett å slett ikke råd hvis jeg skulle komme meg hjem fra #Fitjar, hehe. Så nå sitter jeg egentlig bare å venter på lønning. Da skal jeg spandere MYE på meg selv. Nye klær, sko, ting til leiligheten, sminke (+ ny sminkeveske!!! Notat til meg selv)

  ♡ Prøve å leve med kort hår en stund. Dårlig bilde, jeg vet. MEN jeg fjernet extensions'ene idag, så en ny start på året det også. Skal klippe meg endel, men det fikk vi ikke tid til idag. Legger ut bedre bilde av håret når jeg får klippet det. Håper egentli at noen på jobb får tid før helgen/i helgen.

   

  ♡ Jeg vil lære. Jeg vil oppleve og lære av ting, og vokse av erfaringer. Alle gjør feil noen ganger, men man lærer av våre feil og jeg har kommet en lang vei fra der jeg var for bare et år siden. Selvom man opplever ting i livet som kanskje virker håpløst akkuratt da, og kanskje mange uker, måneder eller år senere , lærer man alltid noe av det. Jeg føler meg mentalt sterkere en jeg var før og nå vet jeg, av erfaring, andre måter å takle, tolke og utforme ting på. Jeg håper at alle dere leserene mine også lærer masse iår og vokser til noe bedre en dere var ifjord. Uansett om det bare er småting, er det ting man kan forbedre med seg selv. Kanskje du ikke ser selv hva du burde gjøre, eller hvordan du skal gjøre ting, så kan du på slutten av dette året, se tilbake, og legg merke til ting du har lært av kun erfaringer og ting du har opplevd.

   

  ♡ REISE. REISE MASSE!

   

  ♡ Og nyte livet. Jeg skal få bil lappen iløpet av iår. Besteveninna mi skal få en liten sønn om et par måneder. Jeg skal få meg leilighet, kanskje ikke alene! Jeg skal opp i fagbrevet å bli utlært frisør. Jeg skal bli kjent med nye mennesker, and you never know, kanskje går jeg ikke inn i 2015 singel? Jeg gleder meg til å se hva 2014 har å komme med. Så bring it, i'm ready.

   

   

  Har du noen mål for 2014?

  4 kommentarer

  Eline Junliang

  03.01.2014 kl.08:11

  Så mange fine "forsetter"! :) Jeg laget meg en liste over forsetter i går! Ta gjerne en tur innom min blogg å se :)

  Emilie

  05.01.2014 kl.01:37

  Kan godt få klenå du iche vil ha lengere og sminkå asså :D haha <3

  Silje Victoria

  05.01.2014 kl.05:25

  Eline Junliang: Takk :-)

  Silje Victoria

  05.01.2014 kl.05:25

  Emilie: Hahaha, ja greit det! <3

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits