• Silje Victoria

  2

  Hold kjeft!

  • Publisert 21.12.2013 klokka 09:21
  • Kategori: Reise

  Javell. Nå sitter jeg her da. På toget. Da vi var kommet til Kristiansand kom det endel på. Og selvfølgeli skulle alle inn i den komfort vogna jeg lå og såv så godt. Og alle skulle selvfølgeli bli værende her også. En ting er at du råker litt når du skal hive rundt på kofferten før du setter deg ned, men er jo faen meg 1 syforening med ørten gamle damer som sitter å drikker kaffe og ler seg ihjel av HVER ENESTE ting de sier, ett par som ikke har hørt om innestemme, så nå vet jeg om ALT det de vil i OSHHHLOO, holy fuck...hvis bare tanker kunne drept. Og i tillegg er det noen mennesker med mark i rompa som bare spaserer fram og tilbake i vogna, flytter litt på bagasjen, går litt igjen, og flytter litt til på bagasjen.


  Slenger med et bilde fra da jeg og Camilla reiste til Oslo med toget. SÅ fornøyd er jeg hvertfall ikke nå som på bildet. Idag har jeg verket sminket meg, fikset håret og er drit trøtt.


  Var helt andre boller når jeg tok toget sist. Jeg og Camilla fikk en helv komfort vog for oss selv helt til Oslo. Vi satt i en sånn 4 seter ting, og hadde to seter for oss selv og masse plass til bagasjen og alt dill dallet vårt. Århhh....så jævla oppgitt. Jeg får ta et maraton på Orange is the new black får går ikke ann å såve til dette.

   

  EDIT: Great. Det går ikke an å se på serier på toget fordi det bruker for mye bredbånd eller noen sånn. Det passet jo bare perfekt. Da går det sikkert ikke an å se på netflix osv heller. Kjempekvalm er jeg også, fordi toget kjører bakover, og det har det gjort i snart 1 time..kanskje mer? ikke vet jeg. Eneste jeg vet er at jeg snart ikke kan sitte bakovervendt lenger.

  Vi blogges

  2 kommentarer

  19 år og mamma til 2 Prinser

  21.12.2013 kl.10:02

  kos deg :D

  Silje Victoria

  21.12.2013 kl.10:37

  19 år og mamma til 2 Prinser: haha prøve så godt eg kan !!

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits