• Silje Victoria

  2

  Sliten...

  • Publisert 11.12.2013 klokka 20:44
  • Kategori: hverdag

  Jeg er så utrolig sliten for tiden. Orker liksom ingenting. Heldigvis skal jeg ha en rolig helg med litt juleshopping  og jentekveld på lørdag etter jobb og besøk på søndag. Det blir nok kos. Idag fikk jeg gaven fra apple også, så den er pakket inn og klar! Fikk kjøpt inn litt gaver fra salongen idag itillegg, så begynner å komme seg med julepresanger nå. Jeg mangler bare noen få til, så dette blir bra.

  Ikke nok med det men jeg føler tiden går så fort. På jobb har jeg kunder hele dagen så det går i ett. Etter jobb er jeg egentlig bare utslitt så da blir det fort hjem til sengen. Heldigvis er det snart bare en uke til jeg har ferie. DIGGGGGG , gleder meg ihjel. Da skal jeg ta toget til familien i Tønsberg og feire julen der nede, før jeg reiser med toget tilbake til Stavanger for å feire nyttår. Planen er å reise opp til Fitjar på/i Stord med en gjeng og være der over nyttår, så det gleder jeg meg også til! Har alltid feiret nyttår i Stavanger, så blir noe nytt dette året. MEN forandring fryder så dette blir bra.  Heldigvis begynner jeg ikke før 12 imorgen så får såvet litt ut. Tror jeg setter på en film og legger meg etterpå. Burde ryddet rommet og fått litt mer orden på ting før jeg kan begynne å tenke på interiør, jeg får se hva jeg orker. "Til helga kanskje"

  Det er derfor det blir litt lite blogging men jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om, som interresserer dere?

  Godnatt

  2 kommentarer

  Tiffany & Daisy

  11.12.2013 kl.20:59

  Fint bilde av deg! ^^

  Silje Victoria

  12.12.2013 kl.00:03

  Tiffany & Daisy: tusentakk:)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits