• Silje Victoria

  10

  Restylane + ekstremvær

  Hei fininger!

  Skulle egentlig skrive mye tidligere men sovnet på sofaen når jeg kom hjem. Jeg sa jeg skulle fortelle om hva som skjedde igår så da gjør jeg det først. Det er jo storm her i #Stavanger og igår klikka det helt! Tak ble revet av, biler blåst av veien og ting falt ned fra vegger og tak. Sistnevnte hendte på jobb igår; jeg satt ute å trakk litt frisk luft når jeg plutselig hørte et grusomt skrik og snur meg for så å se en person som har falt i bakken og ligger å holder seg over hodet. Hun reiser seg og blir fulgt inn til salongen. Det viser seg at et av våre salongskilt som er borret fast i veggen har løsnet og blåst rett på henne når hun gikk forbi. Alt endte med at vi ringte sykebil og hun ble fraktet videre i den. Har ikke hørt hvordan det gikk med henne men regner med det ikke var noen problemer, hun hadde ingen merker og virket frisk. Utover dagen ble stormen værre og værre og til slutt stengte politiet av hele sentrum ( hvor jeg jobber ) og det var "forbudt" for gående og biler å færdes der. Det ble jo et LITE problem for meg når byen da var stengt og jeg ikke kom meg noen plass. Hørte at bussene ikke gikk fra sentrum og mamma kunne ikke plukke meg opp + hun hadde ikke bilen. SÅ alt endte med at jeg måtte betale 300 kr på taxi fra Stavanger til Tasta noen som er dyrt på en torsdag!!! det er en 10min. kjøretur men vi måtte kjøre rundt og rundt fordi vi ikke kom oss ut av området jeg jobber, for alle veiene var sperret av. På tross av stormen sov jeg omtrent hele natten, når jeg først fikk somlet meg til sengen.

  Dagen idag på jobb gikk veldig fort, med full kundeliste og gledet meg til å fylle i restylane. 


  Som dere ser er jeg drithoven. Da jeg kom frem til #Ellipseklinikken begynte vi med en gang. Først på med MASSE bedøvelses krem..ja jeg er pyse. Så fant vi ut at vi ikke skulle fylle i "contour-linja" altså linjene rundt leppene, fordi de var så pene fra før av. YESSS! Så hun fylte kun inn ?volum? og alt gikk egentlig ganske fort, fra jeg begynte til jeg gikk brukte vi ikke mer enn en halvtime ca. Jeg satt opp kontroll time, noe jeg har gjort de andre gangene også. Litt greit å passe på at alt setter seg som det skal og at det ser bra ut. Vi fylte i 1ml denne gangen også.  Så neste gang får jeg 50% på behandlingen fordi de har et supert opplegg med 50% på hver 3 behandling. Jeg har vært der 2 ganger nå med full pris. Jeg har egentlig vært der 3 ganger, men da var det 25% så da telte ikke det. Nå sitter jeg her med drithovne lepper og klarer ikke drikke av flaske en gang fordi det er så stivt og hovent. Bra at det ikke blir like stivt og vondt imorgen, sånn har det hvertfall vært de andre behandlingene. Sitter og doper meg på paracet og overbruker lippglossen jeg fikk etter en av leppebehandlingene tidligere. Den lukter kjempegodt og gjør leppene utrolig myke. Passer bra nå, for jeg blir så tørr og vond, huden sprekker osv. IKKE godt.  Hvis noen har noen spørsmål angående #restylane / #fillers så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på det.

  GOD HELG

  10 kommentarer

  Lone Olsen, stolt tobarnsmamma

  06.12.2013 kl.23:55

  Hvor lenge varer det?

  Princess96(MarianneMastervik)

  06.12.2013 kl.23:56

  Er det vondt å ta restylane? og Hvor mye tok du? Jeg har ganske stor underleppe, men har alltid hatt lyst til å få overleppen litt fyldigere, gå inn på bloggen min og se så kan du kanskje anbefale hvor mye jeg burde ta..?

  takk på forhånd, hilsen en veldig usikker jente :)) (forresten, leppene dine var utrolig fine nå!)

  Silje Victoria

  07.12.2013 kl.00:05

  Lone Olsen, stolt tobarnsmamma: Det kommer ann på fra person til person. Det oppløser seg gjennom svette og andre "naturlige ting" og det sitter mye bedre etter 2-3 gangen. De anbefaler og fylle på etter ca 4 mnd etter første behandling. Jeg ventet omtrent så lenge, og denne gangen ventet jeg bare 3 mnd. Hun mente at jeg kom til å merke at jeg kan gå mye lenger denne gangen. Det skal vare mellom 6 - 12 mnd avhengi av alder, livsstil osv.

  Silje Victoria

  07.12.2013 kl.00:08

  Princess96(MarianneMastervik): Det er jo ikke kjempebehagelig å få en sprøyte flere ganger inn i leppa, men bedøvelses kremen er helt sinnsyk og det er bedøvene midler i selve restylanen som gjør at du bare kjenner mindre og mindre for hvert stikk.

  Jeg har tatt 1ml hver gang.

  Jeg har sett på bloggen din, og det virker som du har ganske likt utgangspunkt som det jeg hadde. Du kan begynne med 1ml syns jeg. Det er dritkjipt å betale såpass mye og angre på at du ikke tok mer. På klinikker er de også vedig flinke til å anbefale hva du burde ta.
  Tusentakk! :)

  juliaamyklebust

  07.12.2013 kl.00:41

  Stilig

  Silje Victoria

  07.12.2013 kl.00:43

  juliaamyklebust: Takk :)

  hvahvordan

  07.12.2013 kl.08:02

  Fin blogg, god helg :)

  Silje Victoria

  07.12.2013 kl.12:15

  hvahvordan: takk !:-)
  Så fin blogg du har:)

  Silje Victoria

  08.12.2013 kl.03:47

  Stine Erichsen - Mote, Sminke & Hår: takk:-)

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits