• Silje Victoria

  8

  "Must haves" i sminkevesken

  • Publisert 25.11.2013 klokka 02:39
  • Kategori: Sminke


  Denne begynte jeg å bruke i september og kan med hånden på hjerte si at det er den BESTE concealeren jeg noensinne har prøvd. Jeg har endel kviser i ny og ne og som mange andre; litt mørke ringer under øynene. Denne dekker over hva du vil og det er bare til å påføre flere lag for enda bedre dekkevne. Husker ikke prisen da jeg spontankjøpte den i København etter en anbefaling fra en/ei sminkør som jobbet der sammen med flere av produktene som kommer nedover her.
  Denne bruker jeg som en concealer FØR foundation. Jeg tar den der jeg er rød, f.eks i kinnene og nese/hakepartiet. Den er supergod med...medium dekkevne vil jeg si. husker heller ikke hva jeg ga for denne, kjøpte den også bare i farta, fordi jeg fikk den anbefalt av ei veninne. Bare drar kortet og smiler når det står godkjent!  Dette er også en ny favoritt som jeg begynte med i september! SUPER dekkevne og ser utrolig naturlig ut på huden. 30 Beige er akkuratt litt for gyllen for meg nå på vinteren så skal kjøpe meg en farge til i en lysere tone når lønningen kommer! Kan anbefale denne på det sterkeste til dere som har litt problem hud og ikke vil at det skal se ut som du har mye sminke på. Det som også er flott er at du ikke trenger mye produkt for å få et jevnt å fint resultat.


  Jeg har brukt dette i snart ett halvt år og har holdt med KUN en boks!! Bruker det etter jeg har tatt på en flytende foundation, som nevnt over. Det matter ut huden og gir ett enda mer gjevnt og naturlig resultat, jeg pleier og ta blush/solpudder etter dette selv om det er et perfecting powder. Jeg er kjempefornøyd med produktet og har akkuratt gått tomt, så jeg skal kjøpe meg nytt så fort jeg får mulighet til det!

  1. Denne har jeg brukt helt fra jeg begynte med sminke og forming/tegning av bryn. Har prøvd mange andre merker også men er denne jeg faller tilbake på hver gang. Jeg hjertet ikke denne ut fordi den er ikke noe spesielt bedre en andre jeg har prøvd, er kun at fargen passer bedre til min hudtone. Jeg har den i farge 22, light brown men den blir ganske mørk hvis du skal tegne hele brynet fra scratch. 

  2. Maskaraen er også en jeg alltid har falt tilbake på etter mange gode og dårlige tester av andre merker. Jeg har også brukt den som er helt svart utpå og den som er gull og rød utpå; volume million lashes excess

  3. En sikker favoritt! Sensai sitt foundation pudder. Det er super fint å bruke alene eller som et "finish produkt". Jeg pleier å ha det med i jakken hvor enn jeg går, da har jeg speil og noe å rette opp sminken med om noe skulle skje. Er jo ofte litt sånn at sminken..kan jeg si; falmer? etter mange timer på jobb eller ute på byen. Elsker å ha denne i utlandet på ferie, det er SPF 15 i den og den gir en lett dekkevne/jevner ut hudtonen uten at det ser ut som du har noe på deg.
  Dette har jeg også brukt "i alle år" og er bare helt vidunderlig. Jeg påfører først Bronzing delen under skinnbena for å legge inn contour, jeg har også begynt å legge den litt på hver siden av neseveggen men det er egentlig bare noe jeg har fått for meg ser litt bedre ut. Etter jeg har jobbet inn et jevt resultat med det legger jeg Blush delen/den lyseste deler på skinnbena og på neseveggen. Jeg kan også legge litt på øyelokkene for å få et litt mer "jevnt"? resultat, hvis det er hverdags sminke. Det er SUPERBILLIG og anbefaler alle å gi det en sjangs.

   

  Begge disse kostene er supergode! Jeg bruker begge to hver eneste gang jeg sminker meg og det er mye bedre å bruke koster på slike ting for da slepper du å få masse produkt på hendene som blir sløst vekk på det.

   

  Dette er noen av mine favoritter som jeg har i sminkevesken min. Har masse annet også med dette er det jeg bruker hverdag og ikke kan være uten.

  Har DU noen sminkeprodukter du bare ELSKER?

  8 kommentarer

  Iselin

  25.11.2013 kl.08:52

  Så mange fine produkter :)

  Caroline

  25.11.2013 kl.09:41

  Er det sensai kanebo foundation pudderet veldig dekkende? :)

  Silje Victoria

  25.11.2013 kl.10:15

  Caroline: det er medium dekkevne vil jeg si, kan jo påføre flere ganger hvis du bruker det alene for å få litt mer dekkene resultat. Selvom jeg har ganske uren hud elsker jeg jo dette pudderet, men jeg bruker først concealer på det værste,hehe

  Silje Victoria

  25.11.2013 kl.10:17

  Iselin: ja, jeg er glad for at jeg har fått prøvd ut så mye som jeg bare elsker! Er ofte du går rundt å bruker noe du ikke er særlig fornøyd med.

  Caroline

  25.11.2013 kl.10:24

  Da skal jeg teste det pudderet! :-) Har litt uren hud selv, hehe

  Silje Victoria

  25.11.2013 kl.10:33

  Caroline: gjør det! Er så greit når du kan bruke det til flere ting også! Jeg har brukt fargen TF 204 før vet jeg men usikker på om det kanskje var i sommer.

  Thea Espedal

  25.11.2013 kl.18:00

  Mye fint! Du må gjerne ta en titt på nyeste innlegget på bloggen min:-D Ha en fin kveld videre<3

  Silje Victoria

  25.11.2013 kl.18:04

  Thea Espedal: ha en fin kveld du også! <3

  Skriv en ny kommentar

  Silje Victoria

  19 år, fra Stavanger. Blogger om mote, hverdag, frisørfag og mine oppleverser + tips ang. min livsstilsendring; vekttap, trening og kosthold. Kontakt på siljevictoria@me.com

  Follow on Bloglovin
  Instagram


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Bloggdesign fra RRH Webdesign
  hits